divendres, 4 de juliol del 2014

Caminada nocturna a Sant Fost de Campsentelles (28/06/14)

Després d'unes quantes meteotrobades diürnes, aquest cop va ser en horari nocturn. Bé, vam començar quan encara hi havia claror, però la tornada va ser completament ja quan era negre nit, no apte pels qui tenen pànic a la foscor. I a més, de tant en tant algun soroll "misteriós" (provocat o no XD) se sentia, tot fent que en algunes estones del recorregut de tornada anéssim més a poc a poc i de forma més cautelosa.  

I aquí podeu veure el recorregut proposat per l'Abel, més conegut com a "Kinderman". L'objectiu d'aquesta caminada, a banda de passar-s'ho bé i gaudir de la natura, era arribar fins a l'ermita de Sant Cebrià de Cabanyes. 

- Distància recorreguda: uns 14.5 Km

- Temps emprat: aproximadament entre 3-4 h (comptant parades)  







Abans de començar la caminada, els nostres ulls contemplen les últimes llums del dia...

I de mica en mica es va enfosquint, però nosaltres seguim avançant amb pas ferm i decidit cap al nostre objectiu final: l'ermita!

Després de més d'1h 30 min caminant arribem a Sant Cebrià de Cabanyes! Església romànica del segle XII, i restaurada entre l'any 1971 i 1984.

Un indret on de nit hi ha fanstasmes :-o  I si no us ho ho creieu mireu la següent foto. Bé es pot distingir el que s'anomena orb (orbe en castellà i orb en anglès), que des d'un punt de vista pseudocientífic hi ha qui creu que són esperits o missatgers espirituals, però no són res més que anomalies visuals causades per l'efecte de retrodispersió dels flaixos de les càmeres compactes digitals. 

Temps per fer un descans i menjar alguna cosa, que ens cal una mica de benzina per a la tornada!

Durant el camí ens trobem amb aquestes restes animals (possiblement un porc senglar). Per si de cas no ens aturem gaire estona pel camí, algun depredador pot estar rondant!

I de tornada per completar aquesta ruta circular, tornem resseguint el riu Besós, on es pot sentir com rauquen les granotes! 

Ens veiem a la propera meteotrobada!