dissabte, 9 d’agost del 2014

II Marxa popular nocturna a Sant Andreu de Llavaneres

Fa un mes i escaig (el divendres 4 de juliol) vaig participar, juntament amb l'amic Marc Rusiñol, l'home del temps del Diari Maresme, a la II Marxa nocturna de Sant Andreu de Llavaneres [+], organitzada per la Secció Esportiva del Casal de Llavaneres juntament amb el suport de l'Ajuntament. 

L'any passat per ser el primer cop que s'organitzava força gent s'hi va apuntar: un total de 250 persones! I no només gent de Llavaneres, sinó d'altres indrets com Caldes d'Estrac, Arenys de Munt, Vilassar de Mar i Barcelona. I pel que fa al traçat va ser una mica diferent. Podeu consultar la crònica d'aquell dia aquí: [+] I el recorregut: [+].

Enguany, en comptes de dirigir-se cap al Passeig Marítim i a la platja, la ruta estava planificada per fer-la en direcció cap a la zona de la hípica, tot caminant a través de camins i corriols. 



Temps previst per aquell dia segons en Marc Rusiñol: La previsió es va acomplir i en alguns trams la xafogor era notable, però a mida que anàvem pujant es notava una mica com corria l'aire.

I per acabar alguna foto de l'esdeveniment, on es pot veure com més gent s'anava animant a fer la caminada. I d'altres ja esperaven per que donessin el tret de sortida! Bé al ser una caminada nocturna poques fotos es podien fer, o sigui que el millor era gaudir de la natura (això si, una mica a les fosques) i anar seguint les fites lluminoses instal·lades pel camí.

Fins la propera! 

I aquí teniu el recorregut: